top of page

Om meg

Diverse male pensler og maling.

Jeg har hatt gleden av å dele min lidenskap med et mangfold av mennesker gjennom mine malerier, tekstiler og kreative prosjekter. Fra å arrangere malekurs for barn og voksne til å delta i performance art sammen med PS Dans, har jeg utforsket ulike måter å dele min kunst og inspirasjon på.

Når jeg maler, utforsker jeg en rekke teknikker og verktøy, fra akrylmaling til blekk, spray, kull, pasteller og akvareller. Hvert strøk av penselen forteller en unik historie, og gjennom eksperimentering med ulike medium søker jeg å skape unike og taktile kunstverk.

Det har vært en eventyrlig reise, fylt med uforglemmelige øyeblikk og møter med fantastiske mennesker. 

Om meg

Statue i en kunstutstilling.

Som en del av min visjon om å støtte og fremme kunstneriske talenter, planlegger jeg å åpne et nytt galleri i sentrum av Hamar. Galleri 35 vil være et møtested for kunstnere og kunstinteresserte, hvor kreativitet kan blomstre og inspirasjon kan finne sted. her kan du også få kjøpt mine kunstskjerf, kimono og andre produkter.

 

Selv om jeg feirer fortiden og alt jeg har oppnådd så langt, vet jeg at det finnes så mange flere muligheter som venter på meg i fremtiden. Jeg ser frem til å utforske nye ideer og prosjekter, og å fortsette å vokse og utvikle meg som kunstner og designer.

Med mitt kommende showroom og atelier et annet sted, ser jeg frem til å utforske større muligheter for å utfolde meg kreativt. Jeg håper å kunne skape et sted hvor kunst og design kan blomstre og inspirere både meg selv og andre.

Takk for at du er en del av min reise, og jeg ser frem til å utforske fremtiden sammen med deg!

Abstrakt maleri.

I tillegg til mine malerier, skaper jeg også tekstiler med print fra mine kunstverk som du blant annet kan se her inne i nettbutikken. Ved hjelp av Lightroom og Photoshop tilpasser jeg digitalt filene mine, og deretter produserer jeg en rekke tekstilprodukter som kunstsekjerf, kimonoer, putetrekk, øyemasker og treningsklær. Mine hovedprodukter er mine kunstskjerf, laget av høykvalitetsmaterialer som silke, kasjmir og ull.

For produksjon av mine tekstilprodukter har jeg forbindelser til fabrikker både i Kina og Italia. Disse samarbeidene gir meg muligheten til å opprettholde den høye kvaliteten og håndverket som kjennetegner mitt merke, samtidig som jeg kan nå ut til et bredere publikum gjennom produksjon i stor skala.

Jeg er stolt over mine anerkjente forhandlere av tekstiler som Lillehammer Kunstmuseum, Norway Designs, og Norsk Flid Husfliden. Ved hjelp av disse, samt min nettbutikk når jeg ut til kunder i hele Norge.

bottom of page